Pozdě
Teď už je pozdě na Tvá vyznání,
Ačkoliv po nich stále toužím,
Je to mé, či snad Tvoje selhání,
Dnem i nocí se pro to soužím.
A když Mars v panně zaznamená cíl,
Tak snad zjistím, možná s nevolí
Že budeš zas tím, kým jsi vždycky byl,
Jen kamarádem, známým ze školy.
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (0)