Zánik dualit
.
Kde hvězdy barví lazurit
a stín má melír sodalitu
tam chci se v Tobě protulit
a zničit světskou dualitu
Pak v Dál za Navždy jemně tát
a blouznit v kyprém luny svitu
už nemuset se nikdy bát
a v radost měnit banalitu
***
Teď v Jednotě, kde není hřích
s pocity, jimž není rovno
slyšet je náš věčný smích
při vzpomínce na Přítomno
.
Přečteno 666x
Tipy 35
Poslední tipující: Iva Borecká, VEDz RVAHEs, Helena Buchtová, tooc, CORONATION, PetTulak, Jeněcovevzduchukrásného, Helena Lovecká, Kyška, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)