Anotace: jak je asi podle mého nicku poznat,tanec pro mne znamená hodně..dnes na tréninku nám trenérka předala myšlenku,že v určitých momentech musíme být jako avantgardní umělci,abychom se mohli tancem vyjádřit...a já jsem zjistila,jak moc bych jedním chtěla být.
Začátek je fajný, konec je slabší.Čteš si po sobě básně nahlas ?:)
16.05.2012 14:23:25 | Tom Čičík
já si nic nečtu nahlas..nemám svůj hlas ráda..-D..ano vím to..a děkuji za připomínku... tohle byl výsledek mého momentálního rozpoložení..pouhý výtrysk myšlenek z mé hlavy (psáno na koleně po cestě z tréninku..)
snad někdy napíši i něco kvalitnějšího..
16.05.2012 21:33:08 | Tanecnice
Úplně dokonalé to neí, ale téma i použité obraty se mi líbí moc. Jsi dívka s fantazií a dávkou romantiky. To je dnes vzácné.
28.04.2012 13:24:50 | Draconian