Už se tam nemůžu vrátit
Anotace: Ráda bych se vrátila o pár let zpět..
Do dětství zpátky
chtěla bych se vrátit
za míčem pobíhat
na víc se nedívat
Tenkrát nemusela jsi každé ráno
malovat si černé linky
jediný problém pro tebe byl
když musela jsi od maminky
Je to pryč ale přesto bych ráda
do svých snů a dětství se vrátila
do doby kdy radost jsem měla i z mála
ale asi jsem tuhle příležitost ztratila
Ale i tak pořád snažím se
dívat se na věci s radostí
do vzpomínek vracím se
a snažím se
podle možností
Komentáře (1)
Komentujících (1)