Ten kluk....
Anotace: čtěte..newim co říct..snad jen..chybíš mi...
Jeden kluk myslim kolem 15-ti mu bylo,
Stál venku před okny a ono strašně lilo.
On tam mokl a jen stál,
Ten čas plynul stále dál…
Já přistoupila k němu blíž,
A zeptala se:,,Proč tu stojíš“?
Život prý mu lásku vzal,
Když před oknama v dešti stál…
Mě v okamžení jasné bylo,
Proč stál před okny,když zrovna lilo!
Slzy tekly po mé tváří,
Když sem usínala na polštáři.
Byla to hrozná muka,
Odcházet z pohřbu toho kluka!
Život svůj on si tehdy vzal,
Když před oknama v dešti stál.
Já newěděla,co bude se dít,
Že zrovna život bude si chtít vzít?...
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: come-past, CHoKoLaTeKiss
Komentáře (3)
Komentujících (3)