Poutník
Jsem poutník časem
Co hledá cesty ,
srdce je mým kompasem,
smutné otírám slzy.
Slzy ze tvých očí.
A pavučinu strachu
Otírám ze smutných srdcí.
aby neskončily v prachu.
Přečteno 492x
Tipy 2
Poslední tipující: Naylit
Komentáře (2)
Komentujících (2)