Vtělená zvědavost
Anotace: Nemám k tomu co říct...snad jen...neberte to moc vážně a pak to možná splní svůj účel:)
ŠRAMOT!!!
-jiskřičky v očích
První-druhá
Třetí-čtvrtá
Levá přední-pravá zadní
Miaaaauuuuu
Nejdřív fousky
Protaaaaahnout se
p l í ž i v á ch ů z e
A hlavně všechno prozkoumat!
"Jen kdybys za sebou uměl zavřít dveře,
ty můj kocourku:)"
Komentáře (3)
Komentujících (2)