Dávka nikotinu
Dávka nikotinu
roztáčí kolečka psaní -
cyklista vyjel z kopce na rovinu.
Snad nespadne mu řetěz,
když věnuje se andělské krajiny pozorování.
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Nikotin
Komentáře (2)
Komentujících (2)