Klid v duši ?!
Anotace: Šílený období. Tak nějak ve všem. Bude líp? :(
Jo, srdce krvácí.
Nálada se vytrácí.
Většinou potěšíš,
pak zas hnusně
zatratíš.
Potřebuju se teď smát,
klid své duši dát.
Maturita za rohem,
pro Tebe, pro mě.
Neubližuj prosím nijak,
ani slovně.
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (0)