Do těla vlez
mi podzimní mráz.
Jako stávkokaz
si sabotuju den.
A je mi blivno ze svých trapných ALE.
Jen to, co se zas stane
když nejdu nadoraz,
ten svinskej alkatraz
co bez výhledu ven
mi vrací stále
ta promrhaná Ale...