Zaslepen
Anotace: Tak co napsat.......... snad jen příjemné čtení
Vidím jí
Slyším tak
Že ukápnutí slzy
I bouři přehluší
Stavím hrady
Mohutné brány
V mžiku zmizí
To se nesluší
Chci se ptát
Však naopak
Odpovídám všem
Obklíčen
Padám dříve
Než jsem shozen
Ryby tonou
S leklým přístupem
Slýcháme
Však nevídáme
Bratra soucit
Sestru snahu
A pak cit a lidskou něhu
Zapadanou metrem sněhu
A tak nejsem sám
Sám sebe mám
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)