Proč tolik otázek??
Anotace: Kdo se na tohle někdy ptal , tak ví o co jde :)
Proč člověk nemůže najít na poprvé?
proč člověk tolik trpí když se to nepovede.
proč pláče a snaží se marně usmívat?
proč se člověk nechá takhle utýrat.
proč miluje bezcitné a hloupé?
proč má jenom jedno přání pouhé.
Proč je jeho přání milovat právě tebe?
proč jiného takhle nedovede.
proč má člověk tolik a tolik otázek?
proč je život jako tenký provázek.
Komentáře (1)
Komentujících (1)