Vábivá záře reklamních billboardů
Splašené stádo koní běží přes most,
stromy divoce pulsuje řídká smola,
cigaretový popel mísí se s vichřicí,
když právě procitlí strašáci do zelí se převlékají
do našeho pohozeného šatstva těl vcucnutých invazí,
a spěšně klopítají "nakupovat" do supermarketu plného hladových zvířat.
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová
Komentáře (2)
Komentujících (2)