Býti umělcem

Býti umělcem

Anotace: ...

býti umělcem
mi bylo zatrženo
že nepatřím do klubu
těch správných pobudů
(a nikdy nebudu)

že neumím správně lhát
o kráse i hnusu
zůstanu při zemi
se svými vizemi
(v hromadě trusu)
Autor maikycz, 22.04.2012
Přečteno 262x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí