Jsou ženy...
Jsou ženy
Které oprašují svá těla
Každé ráno
A čekají že večer se něco změní
Jsou ženy
Které vzdychají potichu
A to ticho si pak vráží mezi nohy
Aby jim bylo lehce
Jsou ženy
Které umí líbat
A ty které ne
Jsou ženy které pokoušeš
A pak ty které kousnou
Jsou ženy co mají zkrvavená zápěstí
Ale otřít si je nenechají
Jsou ženy
Jako moje matka
A ženy jako ta tvoje
Jsou ženy
Co se milují pro pocit blízkosti
A ženy
Co se milují na chodníku.
Jsou ženy co jdou s tebou
A ty
Co ti trhají ruku v rameni.
Jsou ženy
Co miluješ
A ženy se kterými se miluješ.
Jsou ženy černobílé.
A ženy s vrstvou makeupu.
Jsou ženy
Komentáře (3)
Komentujících (3)