v noci
Byla noc co čekala na lásku.
V tuhle chvíli. V tomhle městě. V tomhle tichu.
By se lidi měli milovat.
A nemyslet na ráno.
Místo toho
Každej stojí na svým balkoně
A kouří další cigaretu.
Sám s černou oblohou.
Ve které rozpouští samotu.
Co ho pálí víc
než típnutí té cigarety o dlaň.
Autobusy nejezdí.
Pouliční lampy nesvítí.
Semafory netikají.
A křížky okolo krků se nehoupají.
Je ticho.
Studený odcizený ticho.
Jen tisíc kuřáků
Každej na svým balkoně
Kouří další cigaretu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)