Umíš...
Být mi bratrem
být mi touhou
být mým slzám
zlatou strouhou
Být jen trochu
být jen chvíli
být když nocí
Hlasy kvílí
Být má křídla,
svatozář
ten co vidí
mou pravou tvář
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
Komentáře (1)
Komentujících (1)