perpetum móbile

perpetum móbile

Anotace: ._.

Sháním trochu alkoholu
bych ulevil své duši
zbavil se toho divnobolu
a mohl být klidný - lhostejný
stejný jak se na občany sluší

Ze strachu z TBC
a jiných chorob
jsem zločinec a pátrám po THC
můj věčný splín má tolik podob
-nesnadná orientace

Každej den mám žízeň
a taky po lásce hlad
čím si as zasloužím dívčí přízeň?
a je vskutku dům můj i můj hrad?
tak doprdele snad!

Mnu si oči
a básně básním zásadně o sobě
jak tohle asi tak zkončí?
Snad se utopím v trávě...
nevím..
-no právě!
Autor Peaceter, 23.04.2012
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel