Představení.
*************
Ve známém cirkuse
vycvičil si krotitel
blechu na nose.
Blecha na nose vyskočí,
třikrát se zamotá
a salto dotočí.
Po nosu se klouže
pak do knírů skočí
tím pro malou blechu
vystoupení končí.
Číslo mělo úspěch,
všichni křičí sláva,
blešák se schoval,
z toho křičení
už ho bolí hlava.
Ticho je teď v cirkusu
nikdo tam už není
a ta blecha přemýšlí
o jiném vystoupení.
Tam mi běží autobus,
povídá si blecha
na psa rychle vyskočila
z cirkusu pryč spěchá.
U psa se ji líbí,
tam bleší cirkus nefrčí
krotitel si jinou blechu
pro svůj cirkus vycvičí.
A tam je pyšná každá blecha
která skáče salta do knírů
ne do kožicha.
Elá hop,pane šiditeli…
……