Chorál
Anotace: mysticko-rouhačsky-erotické vzpomínání
V černých svící bledé záři
milujem‘ se na oltáři
našich zašlých vzpomínek.
Vzdechy znějí klenbou temnou,
navždy ve mně, navždy se mnou,
celý mrtvý lidský věk.
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
Komentáře (3)
Komentujících (3)