Podzim života
Zapadá slunce jara mého a přijde brzy čas,
kdy podzim života přitáhne mraky
a přezrálý mládí shnije klas,
a všechny touhy a sny promění se v trosky.
Kde lesk zašel rzí, tam vrak mého světa
pozbyl růžových brýlí, nasadil ostré hroty!
Vřesoviště co plné trnů mi rozkvétá,
to podzim se hlásí a stromům rve listy.
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)