Přímo příšerný P-příběh

Přímo příšerný P-příběh

Anotace: Pokus propašovat poselství písmene P pod příběh... Příšerné, přesto pravděpodobně P

Padesáti pěti procentní problém,
propagující pravý plesnivý parfém,
pozoruhodně pomohl protestantům,
požadujících přídavek platům.

Problém patřil právníků partě,
podlých podniků provozujících proklatě,
placeni podezřele přemírně,
potřebovali pomoct přímě.

Protestanti povolili právníkům,
podpálit putyku plavčíkům,
pod podmínkou padesáti pěti procentního provinění,
parfém, předehra plánování.

Proradné plesnivé parfémové pachy,
prozradily právnické pletichy.
Před porotou potupně poskvrněni,
padesáti pěti procentními problémy.

Proč, proboha, plavčíky potupně podpálili plamenometem,
přeci promyšleně pro právníky případ pozametem,
pro působivost propagace pravého plesnivého parfému,
patřící, po právnících, panu Podplácivému.

Promiňte, pane prezidente,
protože pana Podplácivého přeci (ne)podporujete.
Autor angellka, 25.04.2012
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí