(Ne)řád v Chaosu
Anotace: Není lehčí, než hřešit a ukrýt se v Chaosu.
Hořký déšť a kyselé slzy
Suchá skvrna nahradí brzy
Pod svitem noci
Bez pomoci
Jedněm smějou se druzí
Smích a pláč mísí se v ticho
O stěny louky se odráží echo
Vrah se nikdy neohlíží
Vždyť slepota ho tíží,
zato je jedno ucho!
Zloděj a vrah v jedné osobě
Tito dva však neví o sobě
Jeden spí,
druhý bdí
Střídají se ve zlobě
Slunce, co za východ zapadá
Do země se po ránu propadá
Paprsky mizí a s nimi i naděje,
že dopadne někdo jejich zloděje
Ten v zapomnění upadá
Komentáře (0)