Anotace:
xenonová rajská hora
za Solveig i s jejími nákresy
přes poušť
s kovovou lucernou studená už utíkej
princezno stroj
princezná, stoj!
jsem se překoukla, promiňte :o)
budu přemýšlet a ještě přijdu, dobrou noc pro dnešek :o)
28.04.2012 22:22:53 | hanele m.