Maturita
Nevyhnutelnost dané doby,
tak co by,
nějak to dáme.
Přežijem to,
přetrpíme
a potom se uculíme
/uff a je to za námi/
My a nebo někdo jiný
/Potom budem za nány/
Tak i tak se na Stodolní,
samozřejmě v plné polní,
zrumujem a zcolujem
/samozřejmě spolu jen/
Prospíme se do zásoby
/A ráno se zdekujem/
Komentáře (0)