Nikdo není dokonalý
Rozhovory začínám vždycky já.
Připadá to divný
jen mně či nám?
Máš prvního máje za den práce,
místo abys hledal třešeň
a vyryl na ni "má je".
Nemáš rád filozofky,
dle tebe je jen duše a ne tělo,
to jste vy z té Havlovky.
Věříš jen faktům,
máš z osp percentil přes 90.
Asi chci..fakt rum.
Komentáře (0)