Anotace: Vy neznáte Diblíky?Oni žijí ve vaně...
Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)
~~~
Ve vaně???
*~~*~~*
V koupelně na vaně
sedí dva Diblíci
každý je schovaný
v koupací čepici.
Potom se postaví
do vany si skočí…
Voda tam však není,
ježkovy voči!!!
Tak se tam prochází
a něco hledají
na sucho ve vaně
fakt,
naštvaně koukají.
Pusťte nám vodu,
třeba i studenou
nám ještě neloupe
tak jak vám v kolenou.
Vana plná vody
ta je pro nás nutná
jo,i s pěnou
nám opravdu moc chutná.
Vy nevíte jak vypadá
malý Diblík z koupelny?
Hlavičku má
jako višni
a je celý červený.
Někdy nosí ploutve
jindy skafandr
to se pak Diblíci pustí
i do potrubí na vandr.
Ale…
dlouho je to nebaví
v potrubí je „bléééééé“
to se rychle otočí
a zpátky?
To Diblíkům do vany
natotata jde…
~~~*~~~*~~~*~~~*~~~
Šmarjááá ty máš ale fantazii,pěkně jsi mě s těmi diblíky rozesmála...:)))
30.04.2012 12:01:19 | střelkyně1