Had
Anotace: občas se ty stavy dostaví a nezmizí, i když se člověk na hlavu postaví...
marně se znažíš svléknout starou kůži
(marně se tu svíjíš v křeči)
pokroucené, pokálené bytí
hříchy máš ve své špinavé duši
a na nové kůži, napsané tuží,
(řeči...)
že z života je ti k blití
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
Komentáře (0)