Ruce
Není to jednoduché,
porozumět němému.
Marně nasloucháš,
co ti chce říct.
On se stále snaží,
ale ty tu pořád stojíš,
díváš se na něj,
co ti chce,
nevíš.
Něco však musel jsi vymyslet,
přemýšlíš čím dál tím více.
Pak se zasměješ, podíváš dolů
a zdvihneš k němu,
své malé ruce.
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)