~~~
Cukrárna.
**********
Ta malá cukrárna naproti kina
tam nikdy nebyla cukrářka líná,
zákusky pekla,šlehačkou zdobila
na muže,cukráře,občas se zlobila.
Cukrář ji vytýkal že špatně peče
od svojí cukrářky snad neuteče?
Tak jako pekař co peče housky
a uždibuje z nich kousky,
cukrářka ochutná všechno co upeče
bude z ní koule?Cukrář ji uteče?
Cukrárnu zavřeli,cukrář fakt utekl
ten svoji cukrářku vážně vypekl,
vzal všechny úspory a tajné recepty
cukrářce nechal jen ty plechy na buchty.
Ano,ty tajné recepty co cukrář měl
za něco jiného dnes vyměnit chtěl,
zájem však není,prý nemají cenu
cukrář se vrátil a hledal svou ženu.
Už není naproti kina ta cukrárna
je tam teď „séparé“ Růžová kavárna,
bývalá cukrářka a fešný mládenec
dnes vedou kavárnu cukrárně
je konec
konec
…