chlast
Nejlepší kamarád pro těžkou chvíli,
nesmí narušit naši společnou píli.
Když se semnou pohádáš utíkáš za ním,
své ruce pokládáš k jeho dlaním.
má velkou sílu,velkou moc,
je pozdě marně voláš o pomoc.
je pozdě není pomoci,
je to chvíli po tvé promoci.
Komentáře (0)