Na návštěvě v pekle
V pekle každého dne
v plameni co neustane
stojím přikován
bezmocně na věčnost upoután.
Žízním, horkem se dusím
beznaděj kolem tuším
přestou stále doufám.
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
Komentáře (3)
Komentujících (3)