Aničce

Aničce

Anotace: Báseň pro jednu úžasnou kamarádku. Možná kvůli ní tady ještě jsem.

Když moje srdce smutní
chtěl bych už žít
jenže mi nezbývá
než jenom snít.

Když nálada chabá je
snad někdo pomůže
a když to nejsi ty
nikdo už nemůže.

Ty jsi mi pomohla
náladu zlepšiti
kdy já se přestanu
tolika trápiti.

Mám tě rád
ty to víš
děkuji velice
ty si to zasloužíš.

Děkuji za všechno
s čím jsi mi pomohla
čím bych byl bez tebe?
Asi jen truhla.

Jak truhla bych vypadal
stál bych a stál
z místa se nepohl
jen bych se bál.

Díky tvým zásluhám
teď už se hýbu
nechci být přítěží
neb o tebe přijdu.

Bez tebe Aničko
neměl bych síly
dále už bojovat
ve směru k cíli.

Mám tě moc rád
a díky ti dávám
za všechnu tvou pomoc
jež si tu střádám.

Nechci tě ztratit
byl by to škrt
který by způsobil
také mou smrt.

Autor King Peky, 09.05.2012
Přečteno 368x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí