,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Starý dům.
***********
Ten starý dům na konci ulice
nějaké tajemství skrývá,
každou noc při svitu měsíce
tam někdo smutně zpívá.
Za rozbitým oknem jsou vidět
něčí stíny temné
ale ani noční vánek se stíny
nehne.
Kdo to tam chodívá?
Je to snad duch?
Duch by tu rozvinul cestovní ruch.
V tom zchátralém domě
bydlí jen starý pán
a ten je duchařským uměním
tak trochu znám.
Duch to však není,je to jen důchodce
co kdysi bavil svými kouzly
v cirkuse.
Chce zpátky,
tak svoje kouzla v tom starém domě cvičí,
prý v domě straší,tak to jsou jenim
řeči,řeči,řeči.
Ale starý pán zná to kouzlení,
v cirkuse ho každý potleskem
odmění.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,