Pod slupkou
Anotace: Tak trochu sociální fobie.
Od 10 k 5 a od 5 k nule
Toulám se dál světem
S dírou v botě
A
v potrhaným svetru
A
Všude rozmazaný tváře
Rozteklý do úsměvů
Jak rozleptaný kyselinou
A
Všechno je tak skvělý
Na povrchu
Vaše krásný slupky
A
Shnilý dužiny duší
Zamořují vzduch
Tak
Jdu dál
A
děkuji
už nemám zájem.
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Liška76, Květka Š., ewon
Komentáře (2)
Komentujících (2)