Usmívám se nevinně
Utopená ve víně
Vlastní kocoviny
Z viny pro „nevinný“
A
Tvářím se provinile,
Když v nule promile
Na tachometru pro míle
Zrazuji úsměvem „té milé“
Maluji, v slovním tichu
Kreslím nám míchu
V barvě přepychu
Pro nezhrzenou pýchu
A
Čaruji z vlastních lží,
Co nenávistí mlží
Lásku beztrnných růží,
Zatímco z očí stéká tuší
Olemované zoufalství
Vlastních provinění
Z ráje zatracení
Idylických prostranství
Vysněného světa
Z ráje zatracení...krásný verš :)
30.08.2012 20:33:11 | Nigol