Neplánuj a nevzpomínej
Neplánuj a nevzpomínej
a srdce tíze uleví ti
hlavou mlč a duší zpívej,
i tak ti slovo uletí ti.
Vítr,déšť a slunce třpyt,
příroda barvu svou mění,
na to každý z nás si zvyk.
Nač trápit se nad každém chvění.
Neplánuj a buď jak můžeš,
tím co svět ti dovolí.
Nevzpomínej,i tak budeš
pro smích v celém okolí.
Hlídej,ale neuhlídej,
v kapsách občas prasknou nitě,
neplánuj a nevzpomínej.
..Změna silou překvapí tě.
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Jaromila
Komentáře (0)