..básenka nádherná..chválím i já :o))
za překrásný komentík díky a zítra se těším!!! pa
11.01.2007 14:41:00 | šuměnka
Vidím
důkladná je tvoje chvála,
pochval přímo celá škála,
se slovíčky čarování,
za úžasné setkávání...
09.01.2007 20:49:00 | Mourek
:o)
koště jsem tu objevila,
na něj chvála byla pěná...
také pochválit bych chtěla
hudbu, co v tvých verších zněla...
k chýši babí doletěla
a v srdci se usídlila...
:o)
09.01.2007 16:10:00 | Cecilka