zrada?

zrada?

I když tě nemiluji,
smutno je mi.
hořko je mi.
Asi mě nechceš,
proč to neřekneš?

S mou kamarádkou,
jste šli zahrádkou.
Snad jste si to užili,
sundala ti i košili.

Kamarádka to není,
nebo je?
To nevíme obě dvě.
Víra má už není tak silná,
proto mi tak srdce puká?
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí