Maratonská
Anotace: Jen vzpomínka na včerejšek
Deset tisíc běžců,
jednolitá masa lidí,
i když mám hodně práce,
mé oči se davem pídí.
Trasa je to náročná.
Hluboké mé uznání...
I když ho nepošlu,
k blahopřání srdce navádí.
Ještě že jsem se nevsadil.
Prsten bych ti musel koupit.
Ja to nikdy neuběhnu
a na další briliant bych musel loupit.
Tak mnoho dalších kilometrů,
žadné velké křeče.
Jsi pořád velmi krásná,
i když pot z těla teče.
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Janna, duše v plamenech, Doradan
Komentáře (0)