~~~~~
Já nevím.
**********
Já nevím proč nesmím,co asi?
Předpovídat si počasí?
Dopředu to cítím jako „žába“
to velkou sklenici najít se žádá,
po žebříčku nahoru si lozit
dolů po sklenici se budu vozit.
Jak dlouho to tam vydržím?
Moc dlouho ne,brzy si vyskočím
a jako „falešná žába od počasí“
počkám si v teple až se vyčasí.
Vidíš,teď mě něco napadlo,milý,
když mě políbíš,tak za chvíli
stanu se jen tvojí princeznou
ze žáby rosničky tebou změněnou.
Pohádka by to moc pěkná byla
kdyby už dávno známá nebyla,
ten princ a žabí princezna hezká
stejní jsou včera i dneska…
……..
A že to v kostech cítím?
Tak proč se divím?
………….
~~~
Pekne zabicko,rosnicko..
hele povez mi jakpak delas ty pekne odstavce?co to je za kouzlo? Co to je za pohadku..
ja at delam co delam,mam to zalomeny vlevo
16.05.2012 19:51:33 | poeta