vteřiny
Jsme otroci všednosti
hledáme se v něžnosti
jen pořád říct stačí
"kde jsou křídla ptačí"
závidíš slovu
co nepřijde
myšlenky z kovu
neděje je nenajde....
když příští hodiny
nenajdou ani další vteřiny...
potom jen zbudou
Ozvěny...
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., Psavec, Linzerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)