,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nevrátí se….
,,,,,,,,,,,,,,,,
Každý den večer
to slunce zapadá,
na podzim listí
i tráva uvadá
a každé nové ráno
slunce vyjde znova
a na jaře je i příroda
celá nová.
Jen ten lidský život
ten je tak krátký,
proč ten nikdy už
nevrátí se zpátky...?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,