Hraj
Anotace: hraj, ať tvá hudba vyléčí, co poranil svět
Hraj, hraj mi píseň svou,
temnou, upřímnou a magickou.
Hraj, hraj se svou noblesou,
ostatní se přes to přenesou.
Hraj ještě aspoň chvíli,
chci, ať to nepomíjí.
Hraj, prosím, pro mě hraj,
ať nás druzí třeba proklínaj.
Daruj svým tónům křídla,
když hraješ, jsem tak klidná.
Hraj, jen ještě okamžik,
hraj, za svůj dar máš můj dík.
Hraj, víc ticha nesnesem,
hraj, když hraješ, šťastná jsem,
Hraj, a něhu do hry vlož,
hraj, svůj nástroj neodlož.
Hraj, ač kolem není nic,
hraj, a právě o to víc.
Hraj, srdce mé hudbou zhoj,
hraj odplav můj nepokoj.
Přečteno 365x
Tipy 12
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Joe Vai, Bol, Nergal, synanceia, Charibeja, Psavec
Komentáře (7)
Komentujících (6)