Prší
Anotace: Jen taková mini.
V dešti se moje milá netoulá,
ráda uvítá svého kocoura.
Dáme si vína skleničku,
v lůžku pak sladkou hubičku.
Co dále radši tajíme,
lásky se ale najíme.
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Květka Š., Anjesis
Komentáře (1)
Komentujících (1)