~~~~~~~
fí...fí...fí
~~~~~
Vítr jen tak zvolna fouká
a na to,co lítá kouká,
všechno smetí rozfoukal
a potom si letěl dál
Dívala se za ním kočka
měla vykulená očka,
co ten vítr vyváděl?
Rozházel smetí a uletěl.
Kočka jenom zavrčela
vítr nikde neviděla,
jen ho cítí jak si foukne
ale kožich neprofoukne.
Otočí se,
jako dáma kráčí
před větrem odejít stačí,
přes okno pak pozoruje
jak vítr všechno znovu
rozhazuje…
…~~~...