♥ ♥ ♥
Snář
*****
Ona snad
zahodí ten starý snář
podle ní je to veliký lhář.
Měla jen velkou lásku mít
a nikdo ji neměl ublížit.
To tvoje srdce
už láskou k ní nehoří
to její se utápí jak v moři,
tvé srdce láskou plane k jiné
její bez lásky hyne,
tvé oči
se jenom vysmívají
jí z očí jen slzy popadají,
tvé rty že miluješ,jiné šeptají
její rty už slova lásky
snad ani neznají.
Proč vaše láska
mezi vámi zmizela?
Ona se ti po létech zcizila?
Teď zbyla ji jen bolest
na kterou není lék
a taky pár i milých vzpomínek.
Tu knihu snů nabídne k prodeji
sbalí ti kufr.A prosí,
odejdi.
Pak příběh vaší lásky
dnes na papír dá
„Knihovnu červenou“
z ní asi udělá.
Ty se chceš vrátit? Ale né,
už není krok zpátky
do lásky zrazené.
Ona má jiného
a ne už podle snáře,
vidíš?
Teď říkají si „ano“ u oltáře.
…