vzpomínky
Anotace: ze šuplíku, už ani skoro nevím, o čem to je
jsou citů hájemství maně vytanulá
tůní hloubka, co ze sna procitnula
odlesky slunce co kreslí sedmikrásky
na černé břehy zešeřelých vod.
vzpomínky jsou vůně vyvanulé
šedavé štětiny na líné mule,
mihotavý stín co tančí nad oblázky,
stokrát překonaný známý brod.
jsou vůně květů co nikdy nezavoní
tajné úsměvy schované do jabloní,
jezera slaná co skví se pod obrázky
nevyzpívané tóny hluchých not.
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, Jenda P., Radhuza, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)