~~~~~
Ozdoba?
~~~
Kapky deště by snad
okno ozdobily
kdyby to ale perly byly,
(i když nevím)
ty pravé perly by moc ťukaly
okno by asi moc nezdobily.
Ty kapky dešťové taky dost buší
oknům to někdy vůbec nesluší,
(já se zblázním)
hlavně na okna čerstvě umytá
lepí se kapka,drží jak vyšitá.
Pak když se okno od kapek suší
ty suché flíčky v rozhledu ruší,
tak honem hadřík a leštit a leštit
ať se zas může na čisté
„DEŠTIT“.
Vyčistit dočista,na chvilečku
než se nám zase dá do deštíčku…
kap,kap,kap,kap,kap
je to přesně tak.
,,,,,,,,,,,,,,,,