Čínská jídla co si dáte?
smažené nudle máte?
ano nudle máme
a s kousky masa vám je dáme.
polévku bych chtěl,
Abych se v bolestech chvěl.
Děkuji na shledanou.
Doma všechny stolujíce
po jídle na ně přišla stolice
Čínské restauraci vyhýbám se obloukem
Kolem jdu radši s naraženým kloboukem.
Zduř Číno